در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام

 آیا کسی که پدرش فوت کرده یا زنده باشه و  زیر نظر پدر بیمه ارتش است و به علت اینکه از طرف کارش براش بیمه تامین اجتماعی میریزند بیمه اش را از طرف پدر قطع میکنند؟

  آیا هر زمان که دیگه براش بیمه تامین اجتماعی رد نشه دوباره ميتونه بره زیر نظر بیمه پدر؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه دختری تحت تکفل پدر باشه وخودش شاغل شود از تکفل پدر خارج میشود اما چنانچه بعد از مدتی دوباره بیکار شود میتواند تحت تکفل پدر برگردد