در خرید بیمه سربازی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و خدا قوت به کارشناسان محترم سایت بیدبرگ

میخواستم از حضورتون سوال کنم که اگر شخصی که در سال 72 از خدمت ترخیص شده و کارت پایان خدمت گرفته و برای ثبت سوابق سربازی در سال 92 بابت اون 2 سال وجهی بحساب تامین اجتماعی واریز کرده باشه، آیا در حال حاضر میتونه اون پول رو پس بگیره (با توجه باینکه قبل از 85/05/07 سرباز بوده؟)

از راهنمایی تون ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

گرجه نوع بیمه قبل از خدمت سربازی را قید ننموده اید؛ اما:

ماده ۹۵ قانون تامین اجتماعی مصوب ۳/۴/۱۳۵۴ تصریح می دارد: « مدت خدمت وظیفه مشمولین این قانون پس از پایان خدمت و اشتغال مجدد در مؤسسات مشمول این قانون جزو سوابق پرداخت حق بیمه آنها منظور خواهد شد»

اما تفسیر قانون تامین اجتماعی چنین است:افرادی که قبل از تاریخ (٧/٥/١٣٨٥) در کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی اشتغال داشته و به واسطه رابطه مزدبگیری دارای سابقه پرداخت حق‌بیمه بوده و پس از پایان خدمت نظام وظیفه مجدداً در مؤسسات و کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی اشتغال و مبادرت به تداوم بیمه‌پردازی نزد سازمان تأمین‌اجتماعی کرده باشند، مشمول ماده ٩٥ قانون تأمین‌اجتماعی بوده و از پرداخت حق‌بیمه دوران سربازی معاف می‌شوند.

نگفته پیداست که تفسیر فوق قانونی نبوده و هنوز اصل ماده 95 به قوت خود باقی است و از طریق محاکم قضایی می توان به مزایای آن دست یافت.