در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
خدمت شماعرض کردم که حقوق شغل اینجانب مقطوع است دست خودمان که نیست در دو سال آخر افزایش دهیم از شما راه کاری خواستم که چه کنم که حقوق بازنشستگیم افزایش یابد من در شغل خود سقف را پرداخت میکنم ولی با این حال باز حقوقم در حدود/1600میباشد آیا تعقیر شغل درست است
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بعضی از مشاغل مانند نانوایی وآرایشگری وغیره دستمزدشان تعریف شده است بهترین راه کار این است که در دو سال آخر شغل خود را عوض کنیدوتا جایی که توان پرداخت دارید بپردازید که حقوق بازنشستگی شما بهتر شود