در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

لطفا بفرمایید اگر شخصی که مدیرعامل شرکتی میباشد و هم در لیست بیمه شرکت بیمه شده است و هم قبلا از محلی کار دیگر بیمه برایش ارسال میگردد .یعنی اینکه ایشان 2 شغل دارد که در لیست بیمه هر دو محل کار ثبت میشود .

آیا این موضوع اشکال  دارد؟

آیا میتوان از لیست بیمه شرکتی که خود مدیرعامل آن میباشد خارج شود ؟

آیا مدیرعامل موظف یا غیر موظف بودن تاثیری در این خصوص دارد؟

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هر شخص میتواند همزمان در سه شرکت بیمه شود وشما در دو جایی که مشغول بکار هستید میتوانید حق بیمه بپردازید اما در شرکتی که شما مدیر عامل هستید اجباری در پرداختن حق بیمه خودتان نمیباشد