در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
به نام خدا

باسلام

احتراما نحوه ارسال لیست مدیرعامل یک شرکت حقوقی که هم خود ایشان در این شرکت سهامدار می باشند و هم حقوق می گیرندو هم نام ایشان در کارگاه دیگر بعنوان کارمند ارسال می شود چگونه است؟آیا باید نام ایشان را درلیست قرارداد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام:
ارسال لیست بیمه مدیرعامل درصورتیکه  حقوق ودستمزدی پرداخت نشود،یا شغل موظفی نداشته باشدالزامی نیست.درغیراینصورت باید پرداخت شود.
ولی واریز حق بیمه افراد در سه شرکت تاسقف 7برابر حداقل منعی وجود ندارد.