در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام

بنده متاهل بوده و در شرکتی تولیدی قرارداد یک ساله دارم و الان پس از 11 ماه (پرداخت بیمه توسط شرکت) به دلایل مالی پیش آمده برای شرکت، شرکت درخواست عدم نیاز بنده را کتبا اعلام نموده، با توجه به اینکه بنده 11 ماه سابقه بیمه دارم و قبل از اتمام قرار داد از کار اخراج شده ام آیا می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا خیر در صورت مثبت بودن پاسخ شما، لطفا مدارک و مستندات لازم برای اداره کار و شعبه تامین اجتماعی را توضیح بفرمایید.

سپاس
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بله؛ به استناد رای دادنامه شماره 23 مورخ  17/01/94 هيأت عمومي دیوان عدالت اداری ، بند یک تفاهم نامه 01/12/84 فیمابین وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی ابطال گردیده است.