در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (170 امتیاز)
حدود شش ماه هست که قرارداد بیمه عمر برای خودم و همسرم را شروع کردم ( با ماهی صد هزار تومان) الان که به فرم قرارداد نگاه میکنم می بینم که به جای اینکه من در پنج سال اول اندوخته و مبلغ بازخریدم به هم نزدیک شوند در سال یازدهم این اتفاق میافتد، در فرم ابتدایی که به من نشان دادن این اتفاق در سال ششم بود، کوتاهی یا اشتباه محاسبات از چه کسی بوده است،؟؟

ناگفته نباشد تصمیم دارم در سال دوم هم مبلغ را افزایش دهم وهم این مشکل را حل کنم.

الان میتوانم شکایت و پیگیری کنم،؟  یا باید یک سالم تمام بشه؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اولا" :ممکن است جدولی که نماینده شرکت بیمه قبل از عقد قرارداد به شما نشان داده با سودهای پیش بینی قدیمی بوده باشه،که این خلاف و قابل پیگیری می باشد.

ثانیا":بیمه عمر قرارداد خرید پوشش های بیمه ای هست،بنظر من در وحله اول باید ببینین که نمایندتون بیمه نامه شما و همسر محترمتون رو از نظر پوششی و پیش بینی افزایشی غرامتها در هر سال بیمه ای( جبران بخشی از هزینه های ناشی از افزایش تورم) رو در بیمه نامه تون،لحاظ کرده یا خیر.

اگر پوشش هاتون خوب و کامل باشه،بعقیده من ایشون در طراحی بیمه نامه تون دقت لازم رو داشته.

اما از باب پیگیری سودهای متعلقه ،میتونین به دفتر مرکزی شرکت بیمه زنگ بزنین و پیگیری موضوع کم و زیاد بودن جدولی که ایشون بهتون نشون داده باشین.