در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

اینجانب دارای 5 سال سابقه کار قبل از خدمت سربازی می باشم و به مدّت خدمت سربازی بنده 15 ماه بوده است. (اعزام: 95/02/01 _ اتمام: 96/03/15)
دوسوال دارم:

1) آیا برای درج سوابق دوران خدمت باید هزینه ای پرداخت نمایم؟
2) در صورتی که باید هزینه پرداخت نمایم، مبلغ پرداختی که در قانون برابر با 7 درصد میانگین حقوق و دستمزد دو سال قبل از درخواست است، برای بنده نیز دو سال حساب می شود و یا 15 ماه حساب می شود؟

(در صورت امکان در صورتی که میانگین حقوق دریافتی دو سال قبل از درخواست 700.000 تومان بوده باشد، لطفا مبلغ پرداختی را اعلام بفرمایید)

با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام تصویب قانون معاف از پرداخت مبلغ سربازی برای کسانی است که خدمت آنان قبل از۸۵/۵/۷تمام شده اما چونکه شما بعد از این تاریخ بودید باید مبلغ سربازی که جزو سوابقتان محاسبه شود بپردازید