در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من دیروز تصادفی داشتم که مقصر نبودم چون راننده ای از پشت به ماشین من زد
( ماشین خودش بیشتر صدمه دیده بود ، ماشین من شاسی عقب کمی خورده و با سوالی که کردم حدودا ۲۰۰ خرج داره )
بعد از دیدن ماشین ها به ۱۱۰ تماس گرفتم برای حضور پلیس در صحنه
اقای راننده محترم مقصر کمی بعد به یه دلیل ساده شروع به دعوا و فحاشی کردن که باعث شدن شلوغ بشه و یه درگیری مختصر ایجاد بشه
من چون میدونستم هدفش فقط برهم زدن تصادف و از زیرش در رفتن هست ، درگیر نشدم زیاد
( هرچند زد و خورد کمی پیش اومد در کل )
من ماشینمو حرکت دادم و ۱۰۰ متر جلوتر موندم تا پلیس بیاد و دوباره با ۱۱۰ تماس گرفتم و جریان رو بهشون اطلاع دادم
این اقا دوباره اومدن برای دعوا ، من برای جلوگیری از دعوا رفتم سمت افسری که سر چهاراه بود که به ایشونو در جریان بذارم
در همین حین اون راننده سوار ماشینش شد و رفت .

همونطور که بالا گفتم هزینه ی خسارتی که به من وارد شده ۲۰۰ تومن هست و من اگه طرف درست ررفتار میکرد میبخشیدم ولی به همین دلیل که دعوا ایجاد کرد و فحاشی به من کرد میخوام ازش شکایت کنم
من از صحنه ی کامل تصادف عکس ندارم
ولی از نوع ماشین و پلاکش و محل خسارت ماشینش عکس دارم
میخواستم ببینم‌چیکار باید بکنم ؟ و موفق میشم ؟

نا گفته نمونه که در حین درگیری ایشون زیاد چنگ انداختن که صورت من کمی زحمی هست و من هم یک ضربه با مشت به صورتش زدم برای دفاع از خودم
میخواستم ببینم ایشون میتونه برام شکایت کنه برای این موضوع ؟ من فقط از خودم دفاع کردم اونم فقط یک بار
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
درمورد تصادف چون خسارت جرحی نبوده بهتر بود برای اطمینان چند تصویر از صحنه تصادف میگرفتید و مطابق قانون خودروها را به حاشیه خیابان منتقل می کردید و منتظر افسر راهنمایی می شدید.
اگر طرف تصادف متواری شد برای ماندن ایشان نیازی به در گیری نیست و کافیست در صورتجلسه مامور راهنمایی متواری شدن ایشان قید گردد سپس با شکایت شما خودروی متواری تحت تعقیب قرار میگیرد و در نهایت اگر مقصر باشد شما به حق و حقوتان میرسید.
موفق باشید