در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

اگه کارگر نوبت کاری تعداد شیفت یا ساعات کاریش کمتر از ساعات الزامی اون ماه بشه کارفرما میتونه کسر شیفت اونو مرخصی منظور کنه تا بقول خودش بیمه کامل (یک ماه) ردبشه؟

دراین صورت حق شیفت کارگر باید کامل (30روز) حساب شه؟ یعنی روزهای کارشده و روزهایی که مرخصی حساب شده و تعطیلات رسمی همه روی هم؟

  یا فقط همون روزهایی که کارگر درطول ماه کار کرده؟ مثلا اگه 21 شیفت 8 ساعتی کارکرده باید 21 رو در 15% دستمزد روزانه ضرب کنه یا 30 رو باید ضرب کنه؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت داشتن قرارداد عادی ، کارفرما باید ساعات کاری را طوری تنظیم کند که کارگر ساعات موظفی خود را پر کند. در غیر اینصورت مرخصی اجباری برای کارگر وجاهت قانونی ندارد.

در صورت توافق برای ثبت مرخصی برای پر کردن ساعات کاری ، باید حق نوبت کاری بر اساس 30 روز محاسبه و پرداخت شود.