در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (120 امتیاز)
با سلام واحترام

آیا اگر خانومی در زمانی که بیمه بیکاری استفاده میکند ؛ زایمان کند ایا می تواند از مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی استفاده کند ؟

با تشکر منتظر جواب شما هستم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

درخصوص اخذ مرخصی زایمان شرایط برقراری منوط به پرداخت سابقه حق بیمه اجباری میباشد لذا در خصوص شما چون از بیمه بیکاری استفاده خواهید نمود و در حین بیکاری قصد زایمان دارید این امر امکان پذیر نبوده وباید در جهت مرخصی زایمان حتما شاغل و حق بیمه پرداخت شود