در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

در چه شرایطی نمی توانم بیمه مربوط به خدمت در شرکت غیر دولتی با بیمه ی تامین اجتماعی را به صندوق بازنشستگی انتقال دهم؟
اگر بند یا ماده و قانونی در این رابطه وجود دارد که سبب مانع برای انتقال این بیمه می شود را لطفا ذکر کنید.
بنده 30 سال سابقه کار دولتی دارم با بیمه خدمات درمانی و 11 سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه تامین اجتماعی، متاسفانه برای انتقال بیمه تامین اجتماعی به بازنشستگی مانع شدند و حکم بازنشستگی ام را بدون در نظر گرفتن 11 سال سابقه در شرکت غیر دولتی محاسبه کردند.
من الان دو ساله که بازنشسته شدم و خیلی پیگیر این موضوع شدم ولی هر کاری میکنم و به هر جا مراجعه میکنم برای انتقال این بیمه مانع می شوند.

اگر مرا راهنمایی کنید بسیار دعایتان میکنم.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مطابق ماده واحده قانون نحوه تأثیر سوابق خدمت غیر دولتی در احتساب حقوق بازنشستگی و وظیفه و مستمری کارکنان دولت مصوب نوزدهم اردیبهشت ماه یک هزار و سیصد و هفتاد و دو مجلس شورای اسلامی‌، سوابق خدمت مستخدمین دولت، شهرداریها و نهادهای انقلاب اسلامی در شرکتها و مؤسسات غیر دولتی که بابت آن حق بیمه یا‌ کسور بازنشستگی به صندوق بازنشستگی ذیربط پرداخت گردیده است، با انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی پرداختی سهم مستخدم و کارفرما به‌صندوق بازنشستگی مربوط به مستخدم در حالات بازنشستگی و وظیفه و وظیفه ازکارافتادگی صرفاً در تعیین حقوق یا مستمری بازنشستگی و وظیفه‌قابل احتساب می‌باشد مشروط بر آن که مستخدمین مزبور (‌در حالت بازنشستگی) دارای حداقل بیست (20) سال سابقه خدمت دولتی باشند.

بر اساس ماده قانونی پیشگفت درخواست شما قانونی است.