در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام

شخصی که درراه رسیدن به محل کار خود دچار سانحه تصادف شده و حدود دو ماه استعلاجی گرفته،مقصر هم نبوده،شکستگی مچ دستش که حالا ظاهرا خوب شده ولی کارفرما ..

 آیامیتونه ادعای نقص عضوکنه؟  ازبیمه یاکارفرما؟ اصلا نقص عضو بحساب میاد؟ چجوری؟!
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
چون صدمات وارده براثر حادثه تصادف ایجاد شده و به فرمایش شما، مقصر نبوده اید، پس طرف مقابل تصادف شما مقصر است و شما میتوانید خسارت خودتان را از ایشان مطالبه کنید و بیمه شخص ثالث خودروی مقصر دیه را پرداخت خواهد نمود.
نیازی نیست شما در مورد میزان صدمات ادعایی داشته باشید ، پزشکی قانونی کل صدمات وارده را اعلام نموده و بر اساس آن میزان دیه تعیین و پرداخت خواهد شد.
موفق باشید