در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)

باسلام

 بنده درمحل کار به علت نوع کار دچار حادثه ناشی در کار شدم که باعث فتق ناف شده و طبق گفته پزشک  جراح عمومی بنده عمل شدم ،
آیامیتوانم ادعای دریافت غرامت یا دیه داشته باشم ازطرف کارفرما یاخیر،درضمن برگه گزارش حادثه روکارفرما پر نمیکند و میگوید طبیعی است اما بنده درمحل کارو به خاطر شرایط کارم اینطورشدم.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
بله می توانید .
1- با مراجعه به کلانتری و سپس پزشکی قانونی و نهایتا دادگاه می توانید از کارفرما یا بیمه وی در صورت تائید پزشکی قانونی دیه بگیرید .
2-با مراجعه به کلانتری و اداره کار و تامین اجتماعی و اطلاع رسانی به تامین اجتماعی و تهیه گزارش حادثه و گزارش بررسی حادثه می توانید از تامین اجتماعی غرامت نقص عضو یا ازکارافتادگی جزئی بگیرید .
با تشکر