در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
14 سال پیش تصادف کردم و راننده مقصر متواری است.در سال گذشته دادگاه حکم به پرداخت ديه توسط صندوق تامین خسارات بدنی  داده است اما صندوق مدعی شمول مرور زمان شده است و ديه رو پرداخت نمی کند.

آیا این ادعا صحیح است؟ شما چه راه حلی برای وصول ديه پیشنهاد می کنيد؟
توسط (260 امتیاز)
بعله طبق قانون پس از 20 روز باید پرداخت بشه
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
چرا پرونده شما ۱۴سال طول کشیده ؟
پس ازقطعیت رای دادگاه صندوق باید ظرف مدت ۲۰روز خسارت رو به شما پرداخت کند(ماده ۳۱و ۳۲قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۹۵/۰۲/۲۰).
شما میتونید علیه صندوق طرح دعوی حقوقی کنید
با احترام
هادی علوی
کارشناس حقوق بیمه