در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
باسلام

 من در مغازه نانوایی پدرم مشغول به کاربودم ازسال84 تا برج 8 سال 90 و از مغازه پدرم رفته و درجایی دیگر مشغول به کار شدم و در هنگام رفتن از مغازه پدرم نامه ترک کار را به شعبه شهرستان لاهیجان دادم و شماره زدم و بعد از آن از برج 10 سال 90 در مغازه شخص دیگری مشغول شدم . حالا الان جریمه آمده در مغازه پدرم برای سالهای 91 و 92 و 93 حدودپنج میلیون حالا میرم شعبه میگه نامه ترک کار ندادی

 من هم از آن نامه کپی نگرفتم حالا من چی کارکنم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بستگی به مراحل رسیدگی در شعبه بیمه دارد  و تنها مرجعی که میتواند نقض کند دیوان عدالت اداری است.

در صورت قطعیت رای به دیوان عدالت اداری مراجعه نمائید.