در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

خدمت کارشناسان محترم بیدبرگ

سوالم درمورد حساب حقوق بازنشستگی میباشد. اگرشخصی 28 سال حق بیمه پرداخت کرده و حقوقش پایین هست در دو سال آخر چطور باید اقدام کند کهحقوق بازنشستگیش افزایش یابد.

درضمن حقوقش هم مقطوع میباشد.

بنظرشما تعییر شغل راه کار درستی میباشد؟

 باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با توجه به برنامه ششم فعلا میانگین دو سال برای بازنشستگی محاسبه میشود شما میتوانید با افزایش حق بیمه خود نسبت به افزایش حقوق بازنشستگی اقدام نمود