در بیمه درمان تکمیلی توسط (190 امتیاز)
نحوه استفاده از خدمات پاراکلینیکی (آزمایشگاه - سونوگرافی- فیزیوتراپی و ...) در مراکز طرف قرارداد بیمه دانا
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا استفاده از خدمات سرپایی در مراکز طرف قرارداد شرکت های بیمه،با استفاده از معرفی نامه بهترین روش می باشد.

در صورتیکه به این مراکز مراجعه نمایید میتوانید با استفاده از معرفینامه،فقط فرانشیزی را که شامل حال تان میشود پرداخت نمایید.

در غیر اینصورت باید هزینه آن خدمات را بصورت آزاد پرداخت نموده،سپس طبق تعرفه های شرکت بیمه و پس از تحویل مدارک مبلغ آن را که خیلی کمتر از مبلغ پرداختی شما هست،دریافت نمایید.