در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام.میخواستم‌بپرسم فقط دو تا شرکت بیمه که گفتین بیمه تکمیلی انفرادی رو انجام میدن؟؟؟

و مثلا من اگه الان تکمیلی ملت ثبت نام کنم هر کلینیک یا آزمایشگاهی میتونم برم یا فقط جاهایی که با بیمه ملت طرف قرارداد باید برم؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که بیمه تکمیلی بشکل انفرادی وجود نداره،مگر اینکه تمام اعضای خانواده بیمه تکمیلی داشته باشن و فقط شما نداشته باشی.

اگر شرط بالا شامل شما میشه،از طریق کمک رسان ایران(sos) و یا بیمه ملت میتونین ثبت نام کنین.

اگر با هر شرکتی قرارداد منعقد کنین و به مراکز طرف قرارداد با اون بیمه مراجعه کنین به نفع تون هست،زیرا که مراکز طرف قرارداد با تعرفه های کمتری  اون خدمات رو در اختیار شما قرار میدن.

وگرنه شما باید تمام هزینه ها رو از جیب خودتون پرداخت کنین( که در اون صورت هر چی که پول بخوان باید بپردازین) و بعد اون پول رو با تعرفه کمتر شرکت بیمه پس بگیرین.