در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده جهت دریافت فیش حقوقی تامین اجتماعی نیاز به شماره مستمری دارم ولی شماره بیمه 8 رقمی رو که داخل سامانه وارد میکنم میگه باید 10 رقم باشه چکار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

روی نسخه های دفترچه، مقابل شماره شناسائی بیمه شده، عبارتی 10 رقمی نوشته شده، که برای بازنشسته ها غالباً با 10 یا 80  و برای بازماندگان با 15 و برای از کارافتادگان با 11، 12 و 13 شروع می شود، ان را شماره مستمری می گویند. البته داخل جلد دفترچه، مقابل شماره شناسایی بیمه شده ، هم شماره بیمه درج شده ، که با دو رقم اول صفر و هم شماره 10 رقمی مستمری با کیفیت فوق درج شده است.