در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

لطفا توضیح بدید در صورت وجود وقفه (حتی یک روزه) در سوابق بیمه چه مسائل، مشکلات و و تبعاتی برای بیمه شده (کارمند)

در آینده بوجود میاد و البته چه سودی برای کارفرما (بجز پرداخت کمتر حق بیمه) داره؟

 آیا امکان پرداخت و اصلاح بعد از چند سال توسط کارفرما وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در مجموع سوابق کمتر می شود و اگر خدای ناکرده کار به ازکارافتادگی ، دریافت مقرری استراحت زایمان ، دریافت کمک هزینه ازدواج ، دریافت مقرری ایام استراحت پزشکی ، مقرری بیمه بیکاری بکشد باید در تاریخ مزبور بیمه پرداز باشید . اگر بعد از چند سال بخواهید حق بیمه اجباری تان را پرداخت کنید باید زمان زیادی برای گرفتن رای از اداره کار بگذارید و با تمام این حرف ها ممکن است در صورتیکه سابقه فوق به انجام تعهدات کوتاه مدت یا بلند مدت منتهی شود سازمان به سادگی قبول نکند . تازه اگر قبول کند حق بیمه آن را به روز دریافت می کند . اگر بیمه اجباری هم نباشید که اصلا نمی توانید سوابق گذشته تان را پرداخت کنید و کسری حق بیمه ایجاد می شود . در مشاغل سخت و زیان آور هم یکپارچگی طول دوره را از بین می برد و به جای 20 سال باید با 25 سال سابقه بازنشست شوید . در مجموع خیلی اشتباه است و نباید بگذارید چنین اتفاقی بیفتد .

اگر کارفرما بخواهد بعدا پرداخت کند بیشتر باید هزینه بدهد .

با تشکر