در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
یه نفر با دوستاش تصادف ساختگی راه انداختن و ۵۰ میلیون دیه گرفتن که تقسیمش کنن طرف همه پول رو بالا کشیده وقتی طرف ها اومدن واسه پولشون خواستن که بهشون سفته بده شوهر من به جای اون شخص سفته ها رو امضا کرده که اون شخص پولشونو بده بعد یک سال شخص پولو نداده اومدن سراغ شوهر من حالا ما باید پولی که اونا از تصادف ساختگی بدست آوردن رو بدیم .

اگه ما شکایت کنیم که این پول مال تصادف ساختگی بوده گره ای از مشکل ما حل میشه؟
چطور میشه ثابت کرد تصادفشون ساختگی بوده
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
اگر طرف زیاندیده تصادف توانسته دیه دریافت کند از شرکت بیمه، پس اسناد لازم ( هرچند جعلی) را ارایه کرده است، حال اگر شما بخواهید شکایت کنید باید دلایل محکمه پسند و اسناد معتبر بر جعلی بودن تصادف واسنادی مثل گزارش اورژانس ، گزارش افسر راهنمایی، گزارش کلانتری و... ارایه نمایید.
به هرحال کار ساده ای نیست ولی امکان پذیراست، مساله بعدی اینکه در صورت شکایت موضوع اقدام مجرمانه است و ممکن است نقش همسر شما در این ماجرا نیز بررسی شود.
موفق باشید