در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم به عنوان مسافر یک ماشین تصادف کرده تو شورای حل اختلاف به ما گفتن که اگه 15 درصد به بیمه تخفیف بدید پرونده به دادسرا ارجاع نمیشه و بیمه حکم شورا رو میپذیره. حالا با حکم شورا پرونده رو بردیم بیمه و مدارک رو تحویل دادیم. بیمه تا چند وقت میتونه پرداخت رو به تعویق بندازه؟یعنی چند وقته دیه رو پرداخت میکنن؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
مطابق ماده ۳۱ قانون بیمه اجباری خسارت وارده به شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵ ، بیمه گر مکلف است حداکثر ۱۵ روز پس از دریافت مدارک موردنیاز خسارت متعلقه را پرداخت کند.
موفق باشید