در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر بنده اردیبهشت 96 فوت شده و کل سابقه بیمه ایشون چهار سال و دو ماه هست. سابقه دو سال آخر ایشون بیمه کارگران ساختمانی هست و در زمان فوت هم بیمه ایشون برقرار بوده. حالا بعد از سه ماه دوندگی برای دریافت مستمری سیصد هزار تومن مستمری به مادرم تعلق گرفته.

 ما باید چکار کنیم و یا کجا اعتراض کنیم تا مبلغ مستمری حقوق کامل باشد.

ممنون از پاسخگویی شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در سواق کمتر از 20 سال ، میزان مستمری براساس سالهای پرداخت و حق بیمه 2 سال آخر است که برای کارگران ساختمانی هم حق بیمه کمی دریافت می گردد (معمولا 60 تا 80 هزار تومان) و سابقه هم خیلی کم است . به نظر محاسبه مستمری درست به نظر می رسد !

با تشکر