در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
با سلام

کدام یک از شرکت های بیمه با یک بیمه عمر و پس انداز تمامی اعضای خانواده را پوشش می دهنند
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر،بیمه کارآفرین،طرح بیمه مشترک را فقط برای ۲ نفر از اعضای خانواده دارد.

تا سال ۱۳۹۴ بیمه پاسارگاد،طرح بیمه خانواده را ارایه مینمود که در آن با یک حق بیمه کلیه اعضای خانواده عضو بیمه عمر میشدن،اما فعلا فروش آن متوقف شده است