در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

 رای بازگشت به کار از هیات حل اختلاف صادر شده و کارفرما اجازه ورود نمیده.و حکم بازگشت به کار از دادگستری صادر شده و با سرباز به کارخونه مراجعه کردم ولی کارخونه بسته بود..اصولا کارخونه بعد از ساعت اداری کار میکنه و ماهی یکی دو روز تولید داره و کارخونه به اداره کار اعلام کرده که فعال هستم...
تکلیف من با توجه به صورت جلسه کردن سرباز دادگستری بنابر بر بسته بودن کارخونه، چی میشه؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما میتوانید حقوق این ایام که بیکار بوده اید را از کارفرما بگیرید با مراجعه به اداره کار میتوانید مشکل خود را حل کنید