در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (170 امتیاز)
سوال:

آیا کارفرما بعد از برگزاری جلسه شورا و در روزهای آتی مجاز به ارائه مدارک میباشد وآیا این کارش قانونیه و آیا نباید این مدارک که بعدا به دادگاه میده به رویت ما و یا وکیل قانونی کارگر برسه؟؟؟
واگه ارائه مدارک بعد از دادگاه قانونیه ظرف چه مدتی مجاز به این کار است؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در صورت تائید هیات حل اختلاف یا هیات تشخیص مشکل خاصی ندارد . زمان را هیات مشخص می کند . هیات های اداره کار مانند دادگاه نیست و ایشان می تواند مدارک را به اعضاء هیات ارائه دهد .

با تشکر