در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

لیست بیمه اسفند 1393 این شرکت ارسال نشد و معوق گردید

بر خلاف پیگیریهای انجام شده و تهیه فرم ادعای سابقه و مدارک لازمه برای تک تک پرسنل سازمان محترم تامین اجتماعی از دریافت لیست خودداری کرد

در سال 1395 از طرف سازمان تامین اجتماعی از سال 1389 تا پایان 1394 حسابررسی بیمه انجام گردید و در گزارش حسابررسی لیست بیمه اسفند 1393 لحاظ و اعلام بدهی گردید .

اما کماکان از دریافت لیست خودداری میگردد و در صورت مراجعه پرسنل نسبت به محاسبه دستی اقدام و اعلام بدهی میگردد و این شرکت بیش از دو یا سه برابر حق بیمه بدهکار میگردد .

خواهشمند است نسبت به مشاوره و ارائه راهکار جهت حل این مشکل اقدام لازم را مبذول فرمائید .
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

البته بهتر بود علت خودداری سازمان و از همه مهمتر علت عدم ارسال حق بیمه توسط شما حتی با تاخیر را می فرمودید ! در چنین مواقعی سازمان حق بیمه هر فرد را به مبلغ روز محاسبه می کند .

با تشکر