در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
در کانال های تلگرام تبلیغ سایت فروش بیمه آمده است که می گوید " آنلاین عمتو بیمه کن "   آیا بیمه مرکزی در این رابطه واکنشی نشان داده یا نه

آیا این سایت قانونی و معتبر می باشد
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)
سلام

اگرچه عکسی که در شبکه های اجتماعی پخش شده فتوشاپ می باشد، ولی هر تبلیغ بیمه ای می بایست آئین نامه 71 بیمه مرکزی را رعایت کند که به نظر می رسد تبلیغ اصلی فاقد این مورد بوده است.

به علاوه رییس کل بیمه مرکزی اعلام کرده اند که فعالیت سایت بیمیتو مورد تایید بیمه مرکزی نیست و هیچ گونه مسئولیتی در زمینه همکاری و فعالیت مردم با این سایت مورد تایید بیمه مرکزی نمی باشد.