در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادف بین ماشین و موتور که موتور گردش به چپ داشته و سرعت ماشین غیرمجاز بوده و همچنین راننده گواهینامه نداشته مقصر کیست و ماشین بیمه نداشته و موتور بیمه داشته و راننده موتور دچار آسیب و جراحات و شکستی شده.

 آیا بیمه خسارت پرداخت میکند یا خیر؟ درصورت مقصر شدن موتور سوار بیمه خوده موتور به موتور سوار تعلق میگیره و با راننده اتومبیل که بی گواهینامه رانندگی میکرده و سرعت هم غیر مجاز بوده چه برخوردی خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (500 امتیاز)
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی بر عهده ی کارشناس تصادفات است. شرکت بیمه بر اساس نظر کارشناس تصادفات، خسارت را پرداخت می کند. در صورتی که مقصر، بیمه نامه ی معتبر نداشته باشد صندوق تامین خسارات بدنی فقط خسارت جانی زیان دیدگان را پرداخت می کند. تمام یا قسمتی از خسارتی که صندوق پرداخت می کند از مقصر حادثه گرفته می شود.