در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام شعبه مربوطه 2 سال قبل از حادثه ( 2 سال قبل از92 ) را ملاک قرارداده است آیا این درست است یا باید 2 سال قبل از شروع برقراری مستمری که کمیسون پزشکی آن را تعیین کرده (2سال قبل از 94) را ملاک قرار دهد ؟چه باید کرد؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس تبصره 2 ماده ماده 72  قانون تامین اجتماعی، مبنای محاسبه،مزد یا حقوق ظرف 720 روز قبل از وقوع حادثه ناشی از کار می باشد.