در شرکت بیمه توسط
جدیدترین اطلاعیه بیمه ایران در مورد بیمه توسعه چیست ؟ کی خسارت زیان دیدگان بیمه توسعه پرداخت می شود ؟
11 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

جدیدترین اخبار بیمه توسعه :

اطلاعیه شماره 31 زیاندیدگان بیمه توسعه

((اطلاعیه شرکت سهامی بیمه ایران درخصوص واریز بازخرید بیمه نامه های عمر و پس انداز صادره شرکت بیمه توسعه به شماره شبای بانک زیاندیدگان))

    پیرو اطلاعیه های قبلی درراستای تسریع در پرداخت و کسب حداکثر رضایت بیمه گزاران محترم  بیمه نامه های عمر و پس اندار شرکت بیمه توسعه، نسبت به واریز مبلغ بازخرید بیمه نامه های عمر و پس انداز 126 نفر از بیمه گذاران مذکور به شماره شبای بانک نامبردگان به شرح فایل پیوست اقدام لازم صورت گرفته است.

جهت دریافت فایل اسامی اینجا را کلیک کنید.