در شرکت بیمه توسط (7,050 امتیاز)

سلام

بیمه حوادث خریدیم. الان از سایت بیمه مرکزی استعلام گرفتم پیام زیر را سیستم داده.

استعلام شما در تاريخ 1396/06/06 14:38 ثبت گرديد و بيمه نامه اي با شماره وارد شده يافت نشد. اين اطلاعات براي بررسي به شرکت بيمه ارسال و نتيجه در استعلامهاي بعدي اعلام مي گردد.

الان یعنی ما بیمه نداریم؟ ممنون از شما

1 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و وقت بخیر.

معمولا عملیات ثبت در استعلام بیمه مرکزی کمی زمانبر و وابسته به شرکتی است که شما از آن بیمه را خریده اید. به همین علت کمی بعد تر امتحان نمایید.