در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام شماره حساب بیمه ایران چنده ایا شماره حساب درج شده دردفترچه بیمه عمربرای همه یکی هست

شناسه پرداخت چطور

 ایاپرداخت حق بیمه عمربادستگاه پوزداخل نمایندگی اشکالی ندارد

چه مشخصاتی باید رسیدی که دستگاه پوز داخل شعبه می دهد رابایدمطابقت دهم

واخرین سوال برای استعلام اصالت بیمه عمرایران کدام سایت بروم بیمه ایران یامرکزی ببخشیدکه سوالاتم زیاداست
2 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
درود بر شما
برای پاسخ سوال اول ، شماره حساب های مربوط به واریز حق بیمه همواره یک شماره حساب ثابت است
۲_ شناسنامه قبض و شناسه پرداخت در هر قسط متفاوت است
۳_ پرداخت حق بیمه با دستگاه پوز نمایندگی به منزله پرداخت قسط نیست و شاید نماینده شما قصد پرداخت اقساط شما را دارد تا زحمت حاصل را حس نکنید
۴_ رسیدی که از دستگاه پوز چاپ می‌شود فقط مبلغ برداشتی از حساب را نمایش می دهد و برای شما شماره پیگیری واریز حق بیمه مهم است،که می بایست از نماینده آن را بخواهید
۵_ برای استعلام از سایت رسمی بیمه ایران استفاده نمایید.