در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام .

سوالی در مورد جامع زندگی داشتم من بیمه عمر 10 ساله انتخاب کردم و می خوام بعد 10 سال مستمری مادام العمر بگیرم . و مثلا 20 میلیون شده .

آیا برای این 20 میلیون من سود می آد روش؟‌سودش روز شماره یا ماه شمار؟‌
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا بیمه های عمر بازنشستگی به معنای تامین اجتماعی رو نداره!!

اگه شما الآن ۲۰ میلیون داشته باشی و آن را در بانک سپرده کنی،ماهانه با سود ۱۵٪ مبلغی در حدود ۲۵۰،۰۰۰ تومان را دریافت خواهی نمود.

اگه در آن زمان ،بیمه شما قبول نمود که در قبال این اندوخته ،بیشتر از این مبلغ و یا سود روز بانک،به شما حقوق بده،میتونی اون رو نزد بیمه بگذاری و اگه بانک بیشتر به شما سود داد،میتونی اون رو نزد بانک قرار بدی.

سودهای بیمه های عمر نیز،سالانه محاسبه میشه.

تنها تفاوتش با بانک،داشتن سود مشارکت در منافع بوده،که نسبت به بانک برتری محسوسی خواهد داشت.