در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

چنانچه شخصی در شرکت پخش ، سمت راننده داشته باشید و در ماه چند روز جهت رانندگی به شهر دیگری که مسافت بالای 50 کیلومتر دارد ماموریت برود . آبا شرکت با این ادعا که شغل راننده ماهیت ماموریت ندارد .می تواند هزینه ماموریت پرداخت ننماید ؟

درضمن دربند قرارداد بدین صورت نیز آمده است :مجل اشتغال کارگر در استان .........یا شامل انتقال کارگر به محل دیگری که سیاستهای کاری شرکت ایجاب مینماید می باشد . آیا کارفرما بااستاند به این بند قرارداد نیز می تواند هزینه ماموریت ندهد ؟

باسپاس
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورتی که ماهیت شغل ایجاب کند که کارگر بیش از 50 کیلومتر از محل کارگاه دور شود یا به مأموریت اعزام شود ، حق مأموریت تعلق نمی گیرد.