در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

 لطفا در خصوص راهکارهایی که میتوان بواسطه انجام آن از کارفرمایی که حق بیمه چند ماه از سال 94 را نداده و تاییدیه احراز سابقه هم توسط پرسنل از تامین اجتماعی اخذ شده و به وی نیز ابلاغ شده و با توجه به جریمه هایی که میخورد از پرداخت آن ممانعت بعمل میاورد را توضیح بفرمایید .

ضمنا شرکت مسولیت محدود بوده و کلیه حسابها را نیز مسدود نموده و هیچگونه اموالی بنام شرکت ندارد و دفتر شرکت را نیز بسته است .
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
وظیفه اخذ بدهی به عهده خود تامین اجتماعی می باشد و در صورت پرداخت ، سوابق شما نیز درج خواهد شد.