در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
بسم ا...

سلام علیکم
اگر من مثلا سرما بخورم یا صدایم گرفته شود یا دست و پایم شکسته شود
خارج از محیط کار هم باشد
آیا میتوان مرخصی استعلاجی گرفت یا خیر

دوما اگر من مشکلی داشته باشم که البته به گونه ای نباشد که نتوانم کار کنم بهتر است در محل کار بمانم و کار کنم یا اینکه مرخصی استعلاجی بگیرم
سوما حداکثر چه تعداد مرخصی استعلاجی می توان دریافت کرد
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت بروز هرگونه بیماری یا حادثه می توانید با تأیید پزشک تأمین اجتماعی از مرخصی استعلاجی استفاده نمایید. سقفی هم برای آن تعریف نشده.

بابت مرخصی استعلاجی کمتر از سه روز غرامت پرداخت نمی شود.