در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا برای کسانی که سال دوم یا سوم یا ... کارشون تو یه مجموعه هست،به مجموع دستمزد و پایه سنواتی سال قبل ،اعلام شده از سوی اداره کار،درصد اعلامی سال جدید اضافه میشه ،یافقط به دستمزد حداقلی سال قبلی بدون احتساب پایه سنواتی سال گذشته؟

یعنی اگه سال قبل حقوق روزانش بوده 270722ریال وپایه سنواتی 10000ریال،امسال میشه309977ریال  یا 321427 ریال؟ (با14.5%)

میخام بدونم از لحاظ قانونی فرقی بین حقوق یه تازه کار ،با یکسال سابقه کار ،بادوسال سابقه کار و ... وجودداره؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
12 درصد بایستی هم به دستمزد و هم به پایه سنواتی سال گذشته اضافه شود به علاوه 6768 ریال

در شرکت هایی که طرح طبقه بندی مشاغل ندارند ، تفاوت حقوق در مبلغ پایه سنواتی می باشد.