در سایر توسط (100 امتیاز)
اینجانب در سال 92 دچار حادثه ناشی از کار گردیدم و پس از 3 سال در سال 95 دچار نکروز و سیاهی استخوان که ناشی از آن حادثه بود گردیدم و طبق نظر پزشک معالج و نظریه کمیسیون تامین اجتماعی 57 درصد از کارافتادگی گرفتم و تاریخ ازکار افتادگی من در کمیسیون از 95/2/1 اعلام شد.

سوال :ملاک اعمال 720 روز میانگین پرداخت حق بیمه در محاسبه میزان مستمری جزیی 720 روز قبل از نکروز استخوان(سال 95 )می باشد یا 720 روز قبل از حادثه (سال 92) ؟

 ممنون
3 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
آخرین 2 سال پرداخت حق بیمه