در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
برای شخصی می خواهم لیست بیمه تامین اجتماعی رد کنم که بیمه بیکاری دارد. چگونه می توانم در لیست بیمه اسمش را قرار دهم ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز، کسانی که در دوره دریافت مقرری بیکاری هستند، در صورت به کار گرفته شدن و یا ارسال لیست بیمه، مقرری ایشان قطع میگردد.

هرگونه فعالیت شغلی در دوران بیکاری مستمری بگیر، خلاف قانون محسوب شده و اگر سازمان تامین اجتماعی به هر نحو متوجه بیکاری فرد شود(ولو لیست تامین اجتماعی هم نداشته باشد)، علاوه بر آنکه مقرری قطع میگردد، بخشی از مستمری پرداخت شده به ایشان نیز بازپس گرفته خواهد شد.

مواد قانونی مربوطه در زیر ارائه میگردد :

ماده7- تبصره 1- به کارگراني که در زمان دريافت مقرري بيمه بيکاري به شغل يا مشاغلي گمارده شوند که ميزان حقوق و مزاياي آن از مقرري بيمه بيکاري متعلقه کمتر باشد، مابه‌التفاوت دريافتي بيمه شده از منابع حساب پرداخت خواهد شد. مدت استفاده از مقرري (از نظر مدت استحقاق) به نسبت مبلغ مقرري پرداختي محاسبه و منظور خواهد شد. در هر حال به کارگماري مقرري بگير معرفي شده جزء سابقه اشتغال وي محسوب شده و مشمول مقررات اين قانون خواهد بود.

در موارد زير مقرري بيمه بيکاري قطع خواهد شد:

الف- زماني که بيمه شده مجدداً‌ اشتغال به کار يابد.‏

ب- بنا به اعلام واحد کار و اموراجتماعي محل يا نهضت سوادآموزي وساير واحدهاي ذي‌ربط، بيمه شده بيکار بدون عذر موجه از شرکت در دوره‌هاي کارآموزي يا سواد آموزي خودداري كند.‏

پ- بيمه شده بيکار از قبول شغل تخصصي خود يا شغل مشابه پيشنهادي خودداري كند.‏

ت- بيمه شده بيکار ضمن دريافت مقرري بيکاري، مشمول استفاده از مستمري بازنشستگي يا از کارافتادگي کلي شود.‏

ث- بيمه شده به نحوي از انحا با دريافت مزد ايام بلاتکليفي به کار مربوط اعاده شود.

تبصره1- درصورتي که پس از پرداخت مقرري بيمه بيکاري محرز شود که بيکار بيمه شده ناشي از ميل و اراده او بوده است يا چنانچه بيمه شده اشتغال مجدد خود را پنهان و مقرري بيمه بيکاري دريافت نموده باشد، صندوق تامين اجتماعي مکلف به وصول مقرري پرداختي پانزده درصد مبلغ مذکور بابت هزينه‌هاي درمان و اداري و پرسنلي از زمان اشتغال خواهد بود.

موفق باشید