در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

کارفرما بیمه اجباری منو به بهانه اینکه کارگاه کدگارگاه ندارد رد نمیکند ولی پول حق بیمه اختیاری منو با کسر  هفت درصد پرداخت میکند .

برا رد شدن بیمه اجباری چطور اقدام کنم که اخراج نشم

 باتشکر

1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

با سلام.

اطمینان پیدا کنید که کارگاه شما در محل مسکونی واقع است یا در محل اداری و تجاری، سپس از کارفرما درخواست نمایید ضمن گرفتن کدکارگاه جهت پرداخت حق بیمه نسبت به بیمه پردازی شما و بقیه پرسنل اقدام نماید،
مهمترین تفاوت های بیمه اجباری با بیمه های خویش فرما مثل بیمه اختیاری :
بیمه اجباری هم سوابق کار محسوب می شود و هم سابقه بیمه ولی بیمه اختیاری هیچ سابقه کاری محسوب نمی شود و تنها به عنوان سابقه بیمه منظور می شود.
 در بیمه اختیاری حق‌بیمه ۲۶ درصد مقطوع است که کل خدمات از قبیل مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و تعهداتی شامل درمان، هزینه‌های پروتز و اروتز، هزینه کفن‌ و دفن را دربرمیگیرد.
در بیمه اجباری حق بیمه 30 درصد از حقوق و مزایای قانونی مثل اضافه کاری می باشد که 7 درصد سهم کارگر و 23 درصد سهم کار می باشد و علاوه بر پوشش های بیمه ای و درمانی بیمه اختیاری چندین مزیت وجود دارد مانند:
بیمه بیکاری
استراحت پزشکی
کمک هزینه ازدواج