در پرداخت حق بیمه توسط
بنده فروشگاهی داشتم که حدود دو سه سالی است تعطیل کردم ، به مجمع امور صنفی اعلام تعطیلی کرده بودم اما به تامین اجتماعی فقط ترک کار کارگرم را اعلام کرده بودم اما کارگر سابقم تحت عنوان پروانه فروشگاه ما که کلا تعطیل بوده و درب مغازه کلا بسته بوده مجددا خودش را بیمه میکند البته حدود یک سال بعد بازرس تامین اجتماعی متوجه موضوع میشود وتعطیلی مغازه را اعلام میکند حالا تامین اجتماعی مدعی است ما باید مبلغ سه میلیون تومان پرداخت کنیم  لطفا راهنماییم کنید متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
تخلف صورت گرفته از طریق کارکنان شما بوده و تا قبل از بازرسی برای شعبه محرز به تعطیل بودن واحد صنفی صورت نپذیرفته و اعلام نکردن شما در خصوص تعطیلی به تامین اجتماعی حقی را برای شما قایل نمینماید

تعهد پرداخت بدهی بعهده کارفرما میباشد

از طریق مراجع قضایی واثبات تخلف توسط کارکنان سابق میتوانید بدهی پرداختی را از افراد متخلف مطالبه نمایید