در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده با ۲۳سال و ۹ماه و ۱۰ روز بازنشسته شدم. طی یک شکایتی به دیوان عدالت اداری خواستار برقراری حقوق بنده با شرایط شغلهای سخت و زیان آور شدم و دیوان نیز رای قطعی برای اجرای دادنامه با موضوع تطبیق عناوین شغلی و وصول ۴٪ حق بیمه کارفرما و تغییر در میزان حقوق بازنشستگی و پرداخت مابه التفاوت از زمان بازنشستگی اقدام شود.
لذا پس از اخذ کمیته تایید مشاغل سخت استان و همچنین دریافت تاییده شغل از سوی شعبه خود ۱۷ سال سابقه سخت و زیان آور برایم تایید شده الان که به قسمت تغییر در حقوق میرسیم حتی یک ریال هم برایم اضافه نمیشود آیا با محاسبات شما هم همچنین میشود یعنی هیچ تغییری در حقوق بنده نباید لحاظ شود؟ممنون میشم اگر راهنماییم بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

منطقا افزایش سنوات بیمه پردازی باید باعث افزایش مستمری شود مگر اینکه اواخر دوران بیمه پردازی تان در حالت حداقلی حق بیمه پرداخت کرده باشید . آیا این سوال را از شعبه پرسیدید و چه جوابی دریافت کردید ؟

با تشکر