در قانون کار و قرارداد کار توسط (770 امتیاز)

با سلام

بر اساس چه قانونی کارفرما باید ترک کار کارگر را به اداره کار یا مراجع دیگر اعلام کند؟
اگر این ترک کار ناشی از بیماری حاد کارگر باشد و کارفرما برای از کارافتادگی یا بیماری کارگر موضوع را اعلام نکرده باشد، چه ضمانت اجرایی برای پیگیری حقوقی موضوع و احقاق حق کارگر وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
اثبات ترک کار بر عهده کارفرما می باشد .  باتوجه قاعده حقوقي  «البينه للمدعي» بار اثبات ترك كار با مدعي و خواهان ترك كار  مي باشد. به تعبير ديگر كارفرما مي تواند طي دادخواستي عليه كارگر ،به خواسته اثبات ترك كار، در مراجع حل اختلاف طرح دعوا نمايد. همچنين كارفرما مي تواند در مراجع مزبور در مقام دفاع ، ادعاي ترك كار خواهان (كارگر) را بنمايد. بنابر اين كارفرما در هر دو فرض  مي بايست اين عمل حقوقي را به وسيله ادله اثبات دعوا اثبات نمايد.
با تشکر