در پرداخت حق بیمه توسط (400 امتیاز)

باسلام و احترام

اینجانب کارفرمای یک شرکت و یک کارگاه (هر یک با یک کد کارگاهی متفاوت) هستم.
شرکت نخست باعنوان (شرکت ...) کد کارگاهی ثبت شده در شعبه 22 ت.اجتماعی تهران
دارای 4 نفر پرسنل بیمه شده

(کارگاه ساخت قفسه ...) با کد کارگاهی ثبت شده در شعبه شهرقدس تهران
دارای 15 نفر پرسنل بیمه شده

برای کارگاه حق بیمه 15% حق کارفرما + 3% بیمه بیکاری + 7% کارگری پرداخت
برای شرکت حق بیمه 20% حق کارفرما + 3% بیمه بیکاری + 7% کارگری پرداخت میکنم.

سوالات اینجانب:
1. نمیدانم به چه علتی برای کارگاهم 15% لحاظ شده است (آیا بدین علت که تولیدی مصنوعات فلزی است؟) - ماده قانونی آن چیست؟
2. برای شرکتم که 4 نفر کارگر دارد آیا تخفیف و معافیت خاصی میتوان استفاده نمود؟

ضمناً کارگرانم قابلیت جابجائی در دو محل را دارند (یعنی میتوانم از یکی کم و به دیگری اضافه کنم)

ممنون از شما

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در برنامه پنجم توسعه طبق ماده 80 آن برای یکسری شغل ها مثل تولید مصنوعات فلزی تخفیفی در میزان حق بیمه کارفرما ارائه می کرد که در سال آخر به جای 20 درصد حق بیمه کارفرما باید 10 درصد می پرداختند . این قانون تا جائیکه می دانم در برنامه ششم توسعه تمدید نشد . بهتر است غلت این تخفیف را از خود شعبه بپرسید ؟ شاید اشتباهی رخ داده است ؟

با تشکر