در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط

سلام و خسته نباشید

مادرم در سال ۹۱ فوت کردن ، حقوقشون به من و خواهرم به صورت مساوی رسید ، بنده شهریور سال ۹۴ درسم تموم شد و چون پسر تا اتمام دوران تحصیلش می تونه از این حقوق بهرمند باشه ، بنابراین باید حقوق من قطع و کاملش به خواهرم می رسید، تو بیمه پرس و جو کردیم و گفتن که سیستم به صورت خودکار این کارو انجام می ده، اما تا تیر امسال حقوق باز هم به صورت مساوی و طبق روال گذشته بین من و خواهرم تقسیم شد، بنده هم با توجه به این که نیازی به این پول نداشتم کارت بانکیمو در اختیار خواهرم قرار دادم، ولی حقوق از مرداد ماه به حساب من واریز نشد،

 حقوقی هم که به حساب خواهرم واریز شد به همون مقدار قبل بود و نه کامل حقوق ، می خواستم بببینم که الآن باید چه کنیم و چه گونه کل حقوقو به حساب خواهرم انتقال دهیم؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
مدارک پایان  تحصیل تان را به شعبه ارائه دهید و درخواست انتقال کامل مستمری دهید .
با تشکر