در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)

من در شرکتی وابسته به اداره نیمه دولتی مشغول به کار هستم دکتر از تاریخ 96/6/1 برای من مرخصی زایمان نوشته اما همزمان شرکت بخاطر اینکه بعد از مرخصی مجبور به همکاری نباشد با من همکاری نمیکند و شرکت را منحل و نیروها را از اداره بیمه میکند.

من چگونه میتوانم از مرخصی زایمان استفاده کنم؟ شرکت قبلی منحل شده اداره هم اسم مرا در لیست بیمه جدید رد نمیکند
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در زمان درخواست باید بیمه شده سازمان باشید . اجبار شرکت ها به استفاده از افراد بعد از مرخصی زایمان لغو شده است . تنها راهتان شکایت به اداره کار است .

با تشکر