در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (190 امتیاز)

با سلام

بنده در ابتدای ورود به شرکتی متاسفانه بدلیل نبود کار و مشکلات مالی که داشتم شرایط کاری کارگاه که یکی از آنها امضاء کردن سفته به مبلغ سی میلیون تومان بود را پذیرفتم، که باز هم متاسفانه پشت و روی سفته را امضاء و اثر انگشت زدم و در قبال آن رسید سفته را هم تحویل نگرفتم، در ضمن در سفته عنوان ضمانت هم قید نشده است،
 حال سوالم اینست که اکنون که بین من و کارفرما مشکلاتی بوجود آمده و کار به شکایت به اداره کار کشیده، کارفرما چه اقدامی میتواند انجام دهد ؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سفته سفید امضا که در قبال ارائه آن رسید هم دریافت نکردید در حکم بدهی شما به طرف مقابل میباشد. البته در صورت به اجرا گذاشتن , وصول آن بستگی به مراجع قضایی دارد.