در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (190 امتیاز)

با سلام

بنده به مدت ۱۴ ماه در شرکتی سابقه کار داشتم، تا اینکه از دو ماه قبل، یعنی ابتدای تیرماه ۹۶ (در آن هنگام سابقه فعالیت و بیمه ام ۱۲ ماه بود)، کارفرما عنوان نمود که توانایی پرداخت مبلغ یک میلیون و هشتاد هزار تومان را نداشته و فقط میتواند یک میلیون ثابت پرداخت نماید، بعد از آن به مدت ۲ ماه به فعالیت خود در کارگاه ادامه دادم،
 تا اینکه اواخر مرداد ماه کارفرما درخواست کرد که برگه تسویه حساب کلی با این مضمون که کلیه ی حقوق و سنوات خود را دریافت نموده و در صورتی که بعداً هرگونه شکایتی به اداره کار بنمایم فاقد وجاهت قانونی است، ناگفته نماند که کارفرما پرداخت حقوق رامشروط به امضای این برگه تسویه حساب کامل کرده بود.
بنده بعد مشاهده این موضوع، بیان کردم: در صورتی برگه تسویه حساب را امضاء میکنم که عیدی و سنوات این پنج ماه پرداخت گردد، کارفرما در پاسخ عنوان میکند که، توانایی پرداخت عیدی و سنوات را نداشته و فقط میتواند ماهیانه یک میلیون را پرداخت کند، بنده هم شرط ادامه ی همکاری را پرداخت عیدی و سنوات عنوان کردم که با مخالفت کارفرما مواجه شد،

 حال این اقدام من ترک کار یا استعفا و یا اخراج قلمداد شده؟
 آیا مقرری بیکاری شامل من میشود؟
با تشکر.
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

باید توضیح دهید که آیا قرارداد دارید یا خیر. بطور کلی ترک کار مشمول بیمه بیکاری نمی شود و باید از سوی کارفرما باشد. بابت حقوق معوق هم بایستی از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار اقدام کنید.